dijous, 19 de març del 2015

Cançons que et fan pensar

19/03/2015

19:27

Iiiiih bloggers!

Aquesta última setmana de trimestre, com a últim treball blogger, he de comentar les següents cançons que hem triat els alummnes de la nostra classe:

QUAN SOMRIUS - JOSEP THIÓ

És una cançó nadalenca, que parla del retrobament (quan et trobes amb aquella persona que tanta falta et fa a la vida), de la nit (el moment del dia on s'amaguen les pors i que també es pot interpretar com a dolent per la sensació que provoca la foscor), dels somriures...

CUL - OQUES GRASSES

És una cançó que critica a la societat i també descriu les coses que vol la gent (un vaixell, viure de l'aire, ser la nòvia d'un home forrat, etc.).

QUE ENS DEIXIN EN PAU - CROSSING

El seu principal tema és que ningú els ha de dir com viure la seva vida i com han d'estimar, ni obligar-los a fer res que no vulguin fer.

SENSE TU - TERÀPIA DE SHOCK

El seu tema principal és la nit, amb la foscor i la soletat que comporta, i d'aquella noia que tant necessita i que no hi és.

THINKING OUT LOUD - ED SHEERAN

És una cançó d'amor, i de com dues persones, encara que envelleixin, es poden seguir estimant.

ROCK AND ROLL - ELS CATARRES

És una cançó que ens diu que vivim  i que no ens capfiquem en detalls i coses sense importància, que la vida és massa curta per fer-ho.

COMPTA AMB MI - TXARANGO

Aquesta cançó parla de la confiança com a tema principal, i introdueix paraules típiques com nit, dia, llavis, etc.

CORREN - GOSSOS

És una cançó que parla de descobrir-se a un mateix.

FIL DE LLUM - ANDREU RIFÉ (la que he escollit jo)

Quant estàs derrumbat i deprimit pensant que no pots seguir endavant, recordes a aquella persona que et dona forçes i que et diu que has de tirar endavant, seguir amb la vida i menjar-te el món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada