dilluns, 9 de març del 2015

Estiu, t'enyoro!

09/03/2015

05:38 PM

Iiiiih bloggers!

L'estiu, aquella época en la que tots els joves vivim sense preocupacions (excepte aquells que no han treballat força durant l'any i tenen unes boniques recuperacions de setembre), en la que fa bon temps i en la que comparteixes amb els amics els millors moments d'una vida.

Mai us heu trobat agobiats per qualsevol cosa i heu recordat que bé que us sentieu estirats a la bombona d'una piscina o a la sorra de la platja a l'estiu? N'estic segur de que si.

Doncs bé, ara mateix aquesta és la meva sensació, que necessito unes llargues vacances d'una vegada!

Aquest passat estiu, vaig poder viure la dura vida del treballador, ja que vaig exercir de cambrer a un restaurant, i encara que només ho feia 4 hores i un o dos cops setmanals, me adonat que els estudiants tenim la millor vida!

Per als que encara sou novells en això de treballar, no us penseu que tot és cosir i cantar, ja que sempre hi ha un esforç al darrere, i ja us dic jo que s'està millor assegut a una classe que rascant olles (també era el "pinche") a la pica d'un restaurant!

Me'n vaig a berenar gent, vagi bé!

3 comentaris:

  1. Hola fausto soy muy seguidor tuyo pero me lleve una decepción con tu blog al ver que era catalán pues soy mexicano pero vale la pena usar el traductor porque eres un genio, descubrí tu blog buscando negro pelirrojo xD, ARRIBA BOCA!

    ResponElimina
    Respostes
    1. PD: yo también soy mulato pero no soy pelirrojo xD

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina