dimarts, 17 de març del 2015

Presses

17/03/2015

21:54

Iiiiih bloggers!

Ara arriba el final de trimestre, i amb això, també arriben les presses per tenir-ho tot a punt per esgarrapar fins a l'última dècima possible de la nota trimestral.

La part del final és una época ben curiosa, ja que els que han estat treballant en constància i ho tenen tot llest es troben nerviosos pels exàmens finals, i els que no han realitzat un esforç digne de ser recordat, han d'aguantar els exàmens i posar-se al dia amb tota mena de treballs (des de llibretes amb manca d'activitats, redaccions no entregades, treballs on t'hi va l'assignatura i esperes fins l'últim dia per fer, etc.).

Jo pertanyo, sense cap mena de dubte, al segon bloc d'estudiants, i us assegur-ho que la sensació no és agradable.

Per si no fos prou calvari de per si, aquest any la situació empitjora, ja que la setmana que ve començem el crèdit de síntesi enlloc de fer-lo a final de curs com els altres anys, i treball de síntesi =setmana en la que fins i tot les neurones et fan mal de tant treballar.

Després de tot això, començarem el tercer trimestre, ni més ni menys que els tres mesos més importants del curs!

No us encanten aquells estudiants que en tot l'any no han fet una misèria i van dient que aquell trimestre treballaràn de valent?

Allò és tan difícil de veure com la gent que, abans de començar el curs, van dient que aquell curs pencaràn més que mai!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada