dimarts, 2 de juny del 2015

BBC

02/05/2015

08:45

Iiiiih bloggers!

Aquest és el nom amb el que es coneix la davantera del Reial Madrid (Bale, Benzema i Cristiano), que en teoría era la millor de tota Europa, i que aquesta temporada ha fracassat totalment.

Per un costat està Gareth Bale, un nou fixatge que no troba el seu lloc al camp i que va pel seu compte, perjudicant-lo a ell mateix i al joc del seu equip.

Després tenim en Karim Benzema, el davanter centre que no ha fet mala temporada però que s'ha vist afectat per la crisi que ha patit el joc de l'equip.

I, per acabar, tenim en Cristiano Ronaldo, un jugador egocèntric i chulo considerat per molts el millor jugador del món, però que aquesta temporada només ha demostrat que sap chutar i marcar gols, però no ha demostrat ser un bon passador ni llegir el joc com ho veu el rei del futbol,Leo Messi.

I és que aquest, junt amb Neymar i Luis Suárez, s'han convertit en el millor atac d'Europa marcant 120 gols a falta d'un partit (superant el rècord de 118 de Benzema, Cristiano i Higuaín) i havent de fer front a la sanció imposada a Luis Suarez que no va disputar els primers partits de la temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada