dijous, 19 de març del 2015

FC Barcelona - Manchester City


19/03/2015

09:50

Iiiiih bloggers!

Aquesta nit ha estat una nit màgica pels seguidors del meravellós esport que és el futbol, i tot es va produir a l'escenari idoni, el Camp Nou.

Per a aquells seguidors del Barça, la d'avui ha estat de ben segur una nit memorable, i és que hem aconseguit el bitllet als quarts de final de la Champions ni més ni menys que enfrontant-nos al Manchester City, el segon millor equip de la Premier League i un dels millors del món.

I és que aquest equip, el meu Barça i el de la resta de fans i seguidors d'aquest equip històric, no només va passar a quarts, sinó que ha tornat a la seva essència dels vells temps i ara torna a meravellar el món amb el seu joc.

El FC Barcelona, tot i que s'ha d'admetre que és molt pessimista, té una de les millors aficions, i és que ahir totes les localitats del Camp Nou estaven plenes per acompanyar i ajudar l'equip amb els seus càntics. Com ja sabeu, el públic és l'aficionat número 12.

Desgraciadament, no vaig poder presenciar-lo al camp, però aquell partit no me'l podia perdre, i el meu televisor estava ben preparat per retransmetre el partit.

El Barça, comptava amb la "tranquilitat" de que a l'Etihad Stadium va endur-se la victòria per 1-2, però, com tot gran equip, sempre es va a guanyar, i això és el que van anar a fer els jugadors ahir.

El meu jugador preferit és sense dubte Thomas Müller (jugador del Bayern de Munich), però encara així, he d'admetre que ningú fa ombra al gegant Leo Messi, que ahir va agafar les rendes de l'equip i va delectar-nos amb jugades màgiques i sotanes de fantasía.

Ahir l'única cosa que va faltar al partit van ser més gols, ja que va ser la nit de Joe Hart, el porter del City (tot i que Ter Stegen va parar un penalty al Kun Agüero que hauria significat l'empat), que ho va parar tot menys una vaselina picada a la perfecció per Rakitić, a passada de Messi, que a part de marejar als jugadors rivals i fer jugades espectaculars a cada partit, és el màxim golejador i el màxim assistent d'Europa!

Aquest Barça porta 14 victòries en els últims 15 partits, i aquesta dada ens convida a l'aficionat a somiar en el triplet aquesta temporada.

I ara a pensar en el Clàssic de diumenge, perquè aconseguir la victòria voldria dir allunyar-nos definitivament del Madrid a la lliga i acabar-los d'enfonsar!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada